top of page

JESSICA JACOBS: DE GESPECIALISEERDE KINESIST TE LOKSBERGEN

Het belang van een gespecialiseerde kinesist

Bij kinesitherapie is het de bedoeling dat elke aandoening of klacht op maat wordt aangepakt. Hoe specifieker de behandeling, hoe sneller het herstel en/of de genezing zal zijn. 

Jessica Jacobs is dan ook uw contactpersoon voor lymfedrainage. Dit is een rustige massage waardoor het lymfestelsel wordt gestimuleerd. De drainerende, zuiverende en voedende werking van het lichaamsvocht wordt door lymfedrainage in balans gebracht zodat het opnieuw optimaal functioneert. Deze behandeling pakt bijvoorbeeld oedeem, bloedcirculatiestoornissen, ademhalingsproblemen en keel-, neus- en ooraandoeningen aan. Ook stressgerelateerde klachten zoals slapeloosheid, darmstoornissen of hoofdpijn worden met lymfedrainage aangepakt.

Meer info hierover vindt u op de website www.mldv.be.

Omdat specialisatie zo belangrijk is, volgt Jessica Jacobs een opleiding in de osteopathie. Deze manuele behandeling richt zich op organen, weefsels en bewegingsapparaten in het lichaam. Al deze systemen hebben een invloed op het goed functioneren van uw lichaam.

Haar handelswijze : Find it, fix it, leave it (Andrew Taylor Still)

«Find it, fix it, leave it!» is het motto van de osteopathie, een van haar favoriete behandelingsmethoden. 

Deze werkmethode bestaat uit drie stappen

  1. Bij ‘Find it’ spoort ze blokkades en bewegingsbeperkingen op. Hierbij zoekt ze naar de oorzaak van de klacht, die misschien ergens anders ligt dan op de voelbare plaats van de klacht zelf. 

  2. Bij ‘Fix it’ heft ze de blokkades en bewegingsbeperkingen op. 

  3. ‘Leave it’ wijst dan weer op het feit dat u de genezing ook zelf stimuleert. Net daarom is een heldere uitleg boordevol tips niet onbelangrijk.

Mijn praktijk

Bevoegde toezichthoudende autoriteit:
Provinciale geneeskundige commissie Limburg

Lid van beroepsvereniging AXXON

CONTACTEER MIJ

Wilt u meer informatie over haar algemene en specifieke behandelingen?
Contacteer Jessica via telefoon, mail of met behulp van het contactformulier op deze website.

bottom of page